molerski radovi

Molerski radovi VJ

Molerski radovi

Sa velikim ponosom možemo da kažemo da nakon višegodišnjeg iskustva, rada i truda, danas imamo tim koji je sposoban za sve vrste radova koji se ticu adaptacije poslovno-stambenih kompleksa.

Medu svim uslugama posebno izdvajamo sve vrste molerskih radova, koje obavljamo koristeci detaljnu analizu prostora u kome je potrebno obaviti radove, procenu površine na kojoj ce se izvesti molerski i drugi radovi, kao i upotrebu najkvalitetnijih materijala poznatih brendova i proizvodaca.

Pre samog izvodenja molersko-farbarskih radova potrebno je uraditi kvalitetnu pripremu. Potrebno je zaštititi prostor i nameštaj kako se ne bi uflekao od farbe i kreca.

Potrebno je adekvatno pripremiti prostor za rad, zatim sledi šmirglanje i gletovanje, a zatim i bojenje i krecenje površina, nakon toga sledi provera kvaliteta a na kraju i cišcenje prostora, kako bi naši klijenti ušli u nov i cist prostor.

PRIPREMA ZIDOVA

U toku molerskih radova priprema zidova i plafona je najzahtevniji deo posla i oduzima najviše vremena. Kvalitetna priprema je baza za kvalitetno izvodenje molerskih radova.

Da bi boja na zidovima bila u nijansi koju želite podloga na koju se nanosi je od presudnog znacaja.

Naš tim profesionalaca ce se potruditi da svaki segment radova bude adekvatno odraden i u garantnom roku.

GLETOVANJE I ŠMIRGLANJE

Da bi nanošenje boje bilo ravnomerno, pre krecenja potrebno je da površina na koju se nanosi boja bude ravna i bez rupa i neravnina.

KRECENJE I BOJENJE

U zavisnosti od odabira boje može doci do razlike u ceni krajnje usluge molerskih radova. U svom radu mi koristimo razlicite vrste boja i kreca od poznatih proizvodaca.

Svojim klijentima ostavljamo izbor da li ce se koristiti perive ili neperive boje ili izolacione boje.

Tu smo da Vas posavetujemo oko odabira nijansi za Vaš poslovni ili stambeni prostor, kao i da Vam preporucimo kvalitetne i dugotrajne boje, koje ce se lepo uklopiti u prostor, ali nece bledeti ili se skidati.

Nakon završetka radova pristupamo kompletnom cišcenju prostora, kako bi on bio odmah useljiv i kako bi Vas poštedeli dodatnog stresa.

Naši klijenti nam veruju, proverite zašto!

Radno Vreme:

Ponedeljak - Nedelja: 07-21h

Kontakt:

Podaci Firme:

  • Naziv firme: VJ ADAPTACIJA BEOGRAD
  • PIB: 111840011
  • MB: 65696690